ORIGINAL LAPLAND LAGER

Legendaarisella, alkuperäisellä 1960-luvun Lapin kultamitalioluen reseptillä pantu klassikko-olut. Laadun takaa reseptin kehittänyt panimomestari Leo Andelin – Rakkaudesta tunturipuroihin.
Kullankeltainen, keskitäyteläinen, maltillisesti humaloitu, pehmeän maltainen, raikas. Saatavilla keskiolut- ja A-olutvahvuisena.

Tarjoilulämpötila: 4-8 °C

Suosittelemme: Vähärasvainen kala, äyriäiset, salaatit ja kasvisruuat, kana, kalkkuna, possu.

EBU: 20
EBC: 10

Valmistusaineet: Vesi, ohramallas, humala, hiiva

VEGAANINEN


Pullo 5,2% 330ml

Tölkki 4,7% 330ml

Tölkki 5,2% 500ml

Keg 5,2% 30l


Muita tuotteitamme

OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

Olet täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyt evästeiden käytön sivustolla?