VASTUULLISUUS

• Laatu- ja elintarviketurvallisuus
• Henkilöstön hyvinvointi
• Kotimaisuus ja alkuperä
• Ympäristövastuu

Tornion Panimon tuotteet ovat maukkaita ja helposti lähestyttäviä käsityöläisoluita, joita voit nauttia niin saunan lauteilla kuin ravintolassa viinin vaihtoehtona. Me emme kikkaile kerroksisuudella, vaan keskitymme olennaiseen: hyvän oluen panemiseen. Kun rönsyt poistuvat, kiinnittyy huomio yksityiskohtiin ja laatuun.

Vaikka olemme pieni panimo, teemme suuria tekoja: Käytössämme on ISO 22000 elintarviketurvallisuusjärjestelmä, minkä avulla varmistamme, että kaikki toimintamme tähtää tuotteidemme korkeaan laatuun, tuoteturvallisuuteen ja prosessien luotettavuuteen. Kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteella ja koulutamme henkilöstöämme, jotta tuotteemme täyttävät viranomaisten vaatimukset ja ennen kaikkea asiakkaidemme odotukset.

Varmistamme raaka-aineidemme alkuperän ja tuotteidemme turvallisuuden ja laadun ISO 22000 sertifikaatin vaatimusten mukaisesti.  Käsityöläisjuomien tekeminen on parhaimmillaan hauskaa taidetta, mutta se ei sulje pois vahvaa vastuullisuutta. Seuraamme ja noudatamme lakeja ja yhteisesti sovittuja standardeja. Tiedotamme avoimesti henkilöstölle, viranomaisille, asiakkaille ja muille sidosryhmille toiminnastamme.

Olemme rajamaiden kasvatteja ja hyvä yhteishenki on kaiken ytimessä. Vaikka työyhteisömme on pieni ja keskustelu avointa, seuraamme henkilöstömme hyvinvointia anonyymeillä kyselyillä, joiden tuloksia käsittelemme yhteisissä kehittämispäivissä. Pohdimme porukalla, miten voisimme parantaa työhyvinvointia ja viihtyvyyttä entisestään.

Alkuperällä on merkitystä. Ostamalla Tornion Panimon tuotteita voi olla varma, että työllistät suomalaisia, raaka-aineet ovat puhtaita ja ne tuotetaan vastuullisesti. Puhdas maku edellyttää maailman puhtainta vettä – Sitähän meiltä Lapista löytyy!

Olemme tutkitusti hiilineutraali panimo (Scope 2). Kaikki tuotannossamme käytettävä energia on 100-prosenttisesti aurinko- ja tuulivoimaa. Oluen keitosta jäävä mäski on mennyt toimintamme alusta lähtien eläinten rehuksi hyötykäyttöön. Pyrimme myös vähentämään energian kulutusta, hukkia ja jätettä parhaamme mukaan.

Oluemme pakataan ensisijaisesti alumiinitölkkeihin. Ne ovat keveytensä ja kierrätettävyytensä ansiosta selkeästi lasipulloja parempia ympäristövaikutuksiltaan. Samalla olut säilyy täysin pimeässä ja ilmatiiviissä pakkauksessa paremmin.

KEHITTÄMINEN

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Olemme käynnistäneet 1.5.2024-31.12.2026 yrityksen kehittämishankkeen, jonka avulla kehitämme laatuprosessejamme ja investoimme tuotantomme tehokkuuteen. Samalla hiilijalanjälkemme tuotettua litraa kohden pienenee.

Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama.

Tornion Panimo logo

TORNION PANIMO OY

Panimonranta 3, 95400 Tornio
Myymälä • Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio

TOIMITUKSET, LASKUTUS JA TIEDUSTELUT

+358 40 644 9666
anu@tornionpanimo.fi

PALAUTELOMAKE

MYYNTI

Heikki Huhtamäki, Pohjois-Suomi
+358 44 977 6716

Petteri Heikkilä, Etelä-Suomi
+358 40 516 4214

tilaukset@tornionpanimo.fi


LASKUTUS

Verkkolaskuosoite: 003709699532
Operaattori: Maventa (003721291126)