ETUSIVU           TUOTTEET          PALVELUT           YRITYS          TARINAMME           KUVAPANKKI

TORNION PANIMO

MEILLE PIENPANIMO TARKOITTAA PERHEENOMAISTA KÄSITYÖTÄ YHDISTETTYNÄ HALUUN TEHDÄ ASIAT JUURI NIIN HYVIN KUIN NE PITÄÄKIN TEHDÄ. JA KUN ON PIENI, ON MYÖS VIKKELÄ KOKEILEMAAN UUSIA IDEOITA JA RESEPTEJÄ TARJOTAKSEEN MAKUNAUTINTOJA HYVÄN OLUEN YSTÄVÄLLE.

VIIHDYMME PARHAITEN YKSINKERTAISTEN PERUSASIOIDEN ÄÄRELLÄ KESKITTYEN OLENNAISEEN: HYVÄN OLUEN PANEMISEEN. EMME YRITÄ KIKKAILLA KERROKSELLISUUDELLA TAI HIENOSTELLA HIIVOILLA. HELPOMPAA SE EI TYÖSTÄMME TEE, PÄINVASTOIN – RÖNSYJEN POISTUESSA HUOMIO KIINNITTYY YKSITYISKOHTIIN JA LAATUUN.

OLEMME POHJOISEN RAJAKAUPUNGIN KASVATTEJA. MEILLE TÄRKEINTÄ ON AVOIMUUS, AITOUS JA RAJATON MEININKI. NAUTITAAN, KUN OLLAAN YHDESSÄ PORUKALLA EIKÄ MITÄÄN ERITYISTÄ TAPAHDU. JA SITTEN AINA KAIKENLAISTA ALKAA TAPAHTUA. JOSKUS MENEE VÄHÄN SIINÄ RAJALLA, MUTTA NIISTÄ HETKISTÄ JÄÄ ENITEN KERROTTAVAAKIN.

JANOSTA TEKOIHIN!

KAJ KOSTIANDER

TOIMITUSJOHTAJA, PANIMOMESTARI

KAJTSU LUOTSAA TOIMINTAAMME TINKIMÄTTÖMÄLLÄ TYYLILLÄÄN. TARINANKERRONTA ON MIEHEN INTOHIMO, MUTTA PÄÄOSA AJASTA KULUU TOIMITUSJOHTAJAN JA PANIMOMESTARIN PUUHISSA, SIIS KAIKENMOISESSA KEHITTÄMISESSÄ JA YLEISESSÄ SÄÄTÄMISESSÄ.

ANU SALONEN

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

ANU TOIMII TOIMITUSJOHTAJAN VARAPÄÄNÄ TARPEEN TULLEN ELI TODELLA USEIN. LISÄKSI ANU ON PANIMOMME KORVAAMATON KANAEMO, JOKA YHDISTÄÄ IRTONAISET LANGANPÄÄT JA HUOLEHTII KAIKESTA JA KAIKISTA.

HELI MERILÄINEN

LAATU JA LAITTEISTOT

LAATUPROSESSEISTA JA KUNNOSSAPIDOSTA VASTAAVA JOKA PAIKAN YLEISNAINEN TUNTEE PANIMON PAREMMIN KUIN KUKAAN JA HALLITSEE HOMMAN KUIN HOMMAN. HELI NAUTTII PARHAILLAAN PANEMISENSA TULOKSISTA VANHEMPAINVAPAALLA.

HEIKKI HUHTAMÄKI

MYYNTI, POHJOIS–SUOMI

MISSÄ TARVITSET HYVÄÄ JUOMAA, HEXI HOITAA. PALVELUALTIS MYYNTIPÄÄLLIKKÖMME HUOLEHTII ASIAKKAISTAMME JA TUTUSTUTTAA HEIDÄT UUSIIN JUOMIIMME. VERKKAISESTA ULOSANNISTAAN HUOLIMATTA HEXI ON SUURENMOINEN SANASEPPO JA HERVOTTOMIEN AASINSILTOJEN ARKKITEHTI.

PETTERI HEIKKILÄ

MYYNTI, ETELÄ–SUOMI

PETTERI TUNTEE SEKÄ KAUPAN ETTÄ RAVINTOLA-ALAN JO VUOSIKYMMENTEN AJALTA. KOKENUT KONKARI TUNTUU RUPATTELEVAN NIITÄ NÄITÄ, MUTTA RATKOO SIINÄ SAMALLA ASIAKKAAN TARPEET KUIN HUOMAAMATTA.

OONA KOIVUMAA

ASTIOINTI, HYGIENIA JA TUOTANNONSUUNNITTELU

PIENI, MUTTA NOPEA PAKKAAMON PÄÄLLYSNAINEN HUOLEHTII, ETTÄ JUOMAMME MENEVÄT PULLOON, TÖLKKIIN JA KEGIIN ENSILUOKKAISINA. SAMALLA HÄN VARMISTAA, ETTEI PANIMOLLA PÖPÖT JYLLÄÄ. ÄLÄ ANNA KOON HÄMÄTÄ: OONA VÄÄNTÄÄ VAIKKA KIINTOAVAIMEN KIERTEELLE.

JOONAS HARTIKAINEN

KELLARI, ASTIOINTI

JOONAS VASTAA KÄYMISKELLARIMME KUNNOSTA, OLUEN SEPAROINNISTA JA SUODATUKSISTA – OIKEASTAAN KAIKESTA KEITON JA ASTIOINNIN VÄLILLÄ. MONITOIMIMIEHEN ITSEIRONIA JA MUSTA HUUMORI SATTAA ITKETTÄÄ JA NAURATTAA YHTÄAIKAA.

TEIJA VANHATALO

TILAUKSET JA TOIMITUKSET

TEIJA VARMISTAA, ETTÄ TILAUKSET KÄSITELLÄÄN RIPEÄSTI JA ASIAKKAAMME SAAVAT JUOMANSA AJALLAAN. KUN MUILLA KIIRE NOSTAA KIERROKSIA, TEIJAN RAUHALLINEN ASENNE JA LÄMMIN HYMY RAUHOITTAVAT TILANTEEN KUIN TILANTEEN.

SAKARI KOIVUNIEMI

KEITTÄMINEN

SAKKE ON MONITOIMIMIES, JOKA PYÖRII PÄÄASIASSA KEITTÄMÖSSÄ, MUTTA AINA VALMIIN PARTIOPOJAN ASENTEELLA SUKKULOI SUKKELASTI MYÖS KELLARIN JA ASTIOINNIN VÄLILLÄ. INTOA JA KYKYÄ RIITTÄÄ TUOTEKEHITYKSEEN JA PROTOILUUNKIN.

LEO ANDELIN

KUMMISETÄ, PANIMOMESTARI

LEGENDAARINEN PANIMOMESTARI, JOKA OLI AVAINROOLISSA LAPIN KULLAN KEHITTÄMISESSÄ 1960-LUVULLA JA SAMAN RESEPTIN PALAUTTAMISESSA TUOTANTOON LAPLAND ORIGINAL LAGERINA. ENTINEN TEHTAANJOHTAJA ON IKUINEN HERRASMIES JA OLUTKULTTUURIN AIRUT.

ANNAMARIA RANTAMÖLÖ

ASTIOINTI

VASTA ALOITTANUT ANSKU OTTI ASTIOINNIN HALTUUNSA ENNÄTYSAJASSA JA OPETTELEE JO MUITAKIN TUOTANNON TEHTÄVIÄ. HYVÄNTUULINEN JA JOVIAALI NAINEN LOKSAHTI OSAKSI VÄRIKÄSTÄ JOUKKOAMME KUIN OLISI AINA KUULUNUT MEIHIN.

JANNE SILTALA

YHTEISÖMANAGERI

JANNE ON MONISSA LIEMISSÄ KEITETTY VEIJARI,  JOKA HUOLEHTII SOSIAALISESTA MEDIASTAMME, TAPAHTUMISTAMME JA MONIPUOLISESTI MUISTAKIN MARKKINOINNIN TEHTÄVISTÄ. JANNEN ALTER EGO DJ PEAK PYÖRITTI LEVYJÄ JO SILLOIN, KUN NUORIMPIEN OLUTHIPSTEREIDEN ÄIDIT OPETTELIVAT TANSSIMAAN.

MIKA KIVELÄ

KEITTÄMINEN JA TUOTANNONSUUNNITTELU

ALATI HYVÄNTUULISEN KEITTÄMÖMME KUNINKAAN VASTUULLA ON HUOLEHTIA, ETTÄ OIKEAT RAAKA-AINEET SAADAAN OIKEAAN AIKAAN, JOTTA VOI MUUTTAA NE AMMATTILAISEN OTTEIN RAIKKAIKSI JUOMIKSI. OLUTTA PÄÄKEITTÄJÄLLÄMME SYNTYY NIIN TÖISSÄ KUIN KOTONAKIN ELI RESEPTIIKAN KEHITTÄMINEN ON MYÖS HALLUSSA.

TORNION PANIMO OY

PANIMONRANTA 3, 95400 TORNIO
MYYMÄLÄ • VESAISENKATU 1, 95400 TORNIO

TOIMITUKSET, LASKUTUS JA TIEDUSTELUT

+358 40 644 9666
ANU@TORNIONPANIMO.FI

PALAUTELOMAKE

MYYNTI

Heikki Huhtamäki, Pohjois-Suomi
+358 44 977 6716

Petteri Heikkilä, Etelä-Suomi
+358 40 516 4214

TILAUKSET@TORNIONPANIMO.FI


LASKUTUS

VERKKOLASKUOSOITE: 003709699532
OPERAATTORI: MAVENTA (003721291126)