TORNION PANIMO

Meille pienpanimo tarkoittaa perheenomaista käsityötä yhdistettynä haluun tehdä asiat juuri niin hyvin kuin ne pitääkin tehdä. Ja kun on pieni, on myös vikkelä kokeilemaan uusia ideoita ja reseptejä tarjotakseen makunautintoja hyvän oluen ystävälle.

Viihdymme parhaiten yksinkertaisten perusasioiden äärellä keskittyen olennaiseen: Hyvän oluen panemiseen. Emme yritä kikkailla kerroksellisuudella tai hienostella hiivoilla. Helpompaa se ei työstämme tee, päinvastoin – rönsyjen poistuessa huomio kiinnittyy yksityiskohtiin ja laatuun.

Olemme pohjoisen rajakaupungin kasvatteja. Meille tärkeintä on avoimuus, aitous ja rajaton meininki. Nautitaan, kun ollaan yhdessä porukalla eikä mitään erityistä tapahdu. Ja sitten aina kaikenlaista alkaa tapahtua. Joskus menee vähän siinä rajalla, mutta niistä hetkistä jää eniten kerrottavaakin.

Janosta tekoihin!

KAJ KOSTIANDER

TOIMITUSJOHTAJA, PANIMOMESTARI

Kajtsu luotsaa toimintaamme tinkimättömällä tyylillään. Tarinankerronta on miehen intohimo, mutta pääosa ajasta kuluu toimitusjohtajan ja panimomestarin puuhissa, siis kaikenmoisessa kehittämisessä ja yleisessä säätämisessä.

ANU SALONEN

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

Anu toimii tarpeen tullen toimitusjohtajan varapäänä, eli varsin usein. Tehonainen myös varmistaa, että tilaukset käsitellään ripeästi ja asiakkaamme saavat juomansa ajallaan. Anu on panimomme korvaamaton kanaemo, joka yhdistää irtonaiset langanpäät ja huolehtii kaikesta ja kaikista.

MIKA KIVELÄ

KEITTÄMINEN JA TUOTANNONSUUNNITTELU

Alati hyväntuulisen keittämömme kuninkaan vastuulla on huolehtia, että oikeat raaka-aineet saadaan oikeaan aikaan, jotta voi muuttaa ne ammattilaisen ottein raikkaiksi juomiksi. Olutta pääkeittäjällämme syntyy niin töissä kuin kotonakin eli reseptiikan kehittäminen on myös hallussa.

HEIKKI HUHTAMÄKI

MYYNTI, POHJOIS–SUOMI

Missä tarvitset hyvää juomaa, Hexi hoitaa. Palvelualtis myyntipäällikkömme huolehtii asiakkaistamme ja tutustuttaa heidät uusiin juomiimme. Verkkaisesta ulosannistaan huolimatta Hexi on suurenmoinen sanaseppo ja hervottomien aasinsiltojen arkkitehti.

PETTERI HEIKKILÄ

MYYNTI, ETELÄ–SUOMI

Petteri tuntee sekä kaupan että ravintola-alan jo vuosikymmenten ajalta, ja on aina valmis auttamaan asiakkaitamme löytämään oikeat juomat oikeaan paikkaan. Kokenut konkari tuntuu rupattelevan niitä näitä, mutta ratkoo siinä samalla asiakkaan tarpeet kuin huomaamatta.

OONA KOIVUMAA

ASTIOINTI, HYGIENIA JA TUOTANNONSUUNNITTELU

Pieni, mutta nopea pakkaamon päällysnainen huolehtii, että juomamme menevät pulloon, tölkkiin ja kegiin ensiluokkaisina. Samalla hän varmistaa, ettei panimolla pöpöt jyllää. Älä anna koon hämätä: Oona vääntää vaikka kiintoavaimen kierteelle.

JOONAS HARTIKAINEN

SEPAROINTI, ASTIOINTI

Joonas työskentelee oluen separoinnin ja astioinnin parissa lähes kaikissa rooleissa tilanteen ja tarpeen mukaan. Monitoimimiehen itseironia ja musta huumori sattaa itkettää ja naurattaa yhtäaikaa.

JANNE SILTALA

YHTEISÖMANAGERI

Janne on monissa liemissä keitetty veijari, joka huolehtii sosiaalisesta mediastamme, tapahtumistamme ja monipuolisesti muistakin markkinoinnin tehtävistä. Jannen alter ego DJ Peak pyöritti levyjä jo silloin, kun nuorimpien oluthipstereiden äidit vasta opettelivat tanssimaan.

SAKARI KOIVUNIEMI

KEITTÄMINEN

Sakke on tunnollinen monitoimimies, joka toimii pääasiassa keittämössä, mutta sukkuloi sukkelasti myös kellarin ja astioinnin välillä. Intoa ja kykyä riittää tuotekehitykseen ja protoiluunkin. Saken hyväntuulinen lauleskelu työn lomassa saa pahimmankin mörököllin hyvälle tuulelle.

LEO ANDELIN

KUMMISETÄ, PANIMOMESTARI

Legendaarinen panimomestari, joka oli avainroolissa Lapin Kullan kehittämisessä 1960-luvulla ja saman reseptin palauttamisessa tuotantoon Lapland Original Lagerina. Entinen tehtaanjohtaja on ikuinen herrasmies ja olutkulttuurin airut.

ANNAMARIA RANTAMÖLÖ

KELLARI JA LAATU

Ansku vastaa käymiskellarimme toiminnasta, sekä huolehtii laatujärjestelmämme ylläpidosta ja kehittämisestä. Hyväntuulinen ja joviaali nainen on aina halukas oppimaan uutta, pitäen samalla kollegat hereillä haastavilla kysymyksillään.

Tornion Panimo logo

TORNION PANIMO OY

Panimonranta 3, 95400 Tornio
Myymälä • Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio

TOIMITUKSET, LASKUTUS JA TIEDUSTELUT

+358 40 644 9666
anu@tornionpanimo.fi

PALAUTELOMAKE

MYYNTI

Heikki Huhtamäki, Pohjois-Suomi
+358 44 977 6716

Petteri Heikkilä, Etelä-Suomi
+358 40 516 4214

tilaukset@tornionpanimo.fi


LASKUTUS

Verkkolaskuosoite: 003709699532
Operaattori: Maventa (003721291126)