TORNION PANIMO

Meille pienpanimo tarkoittaa perheenomaista käsityötä yhdistettynä haluun tehdä asiat juuri niin hyvin kuin ne pitääkin tehdä. Ja kun on pieni, on myös vikkelä kokeilemaan uusia ideoita ja reseptejä tarjotakseen makunautintoja hyvän oluen ystävälle.

Viihdymme parhaiten yksinkertaisten perusasioiden äärellä keskittyen olennaiseen: Hyvän oluen panemiseen. Emme yritä kikkailla kerroksellisuudella tai hienostella hiivoilla. Helpompaa se ei työstämme tee, päinvastoin – rönsyjen poistuessa huomio kiinnittyy yksityiskohtiin ja laatuun.

Olemme pohjoisen rajakaupungin kasvatteja. Meille tärkeintä on avoimuus, aitous ja rajaton meininki. Nautitaan, kun ollaan yhdessä porukalla eikä mitään erityistä tapahdu. Ja sitten aina kaikenlaista alkaa tapahtua. Joskus menee vähän siinä rajalla, mutta niistä hetkistä jää eniten kerrottavaakin.

Janosta tekoihin!

KAJ KOSTIANDER

TOIMITUSJOHTAJA, PANIMOMESTARI

Kajtsu luotsaa toimintaamme tinkimättömällä tyylillään. Tarinankerronta on miehen intohimo, mutta pääosa ajasta kuluu toimitusjohtajan ja panimomestarin puuhissa, eli kehittämisessä, arkisissa ongelmanratkaisuissa ja tulevaisuuden visioinnissa.

ANU SALONEN

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

Anu toimii tarpeen tullen toimitusjohtajan varapäänä, eli varsin usein. Tehonainen myös varmistaa, että asiakkaat saavat juomansa ja viranomaiset raporttinsa oikein ja ajallaan. Anu on panimomme korvaamaton kanaemo, joka yhdistää irtonaiset langanpäät ja huolehtii kaikesta ja kaikista.

HEIKKI HUHTAMÄKI

MYYNTI, POHJOIS–SUOMI

Missä tarvitset hyvää juomaa, Hexi hoitaa. Palvelualtis myyntipäällikkömme huolehtii asiakkaistamme ja tutustuttaa heidät uusiin juomiimme. Verkkaisesta ulosannistaan huolimatta Hexi on suurenmoinen sanaseppo ja hervottomien aasinsiltojen arkkitehti.

PETTERI HEIKKILÄ

MYYNTI, ETELÄ–SUOMI

Petteri tuntee sekä kaupan että ravintola-alan jo vuosikymmenten ajalta, ja on aina valmis auttamaan asiakkaitamme löytämään oikeat juomat oikeaan paikkaan. Kokenut konkari tuntuu rupattelevan niitä näitä, mutta ratkoo siinä samalla asiakkaan tarpeet kuin huomaamatta.

MIKA KIVELÄ

KEITTÄMINEN JA KELLARI

Alati hyväntuulisen keittämömme kuninkaan vastuulla on huolehtia, että oikeat juomat valmistuvat oikeaan aikaan, juuri sellaisena kuin pitääkin – raikkaina ja helposti nautittavina. Olutta pääkeittäjällämme syntyy niin töissä kuin kotonakin, eli reseptiikan kehittäminen on myös hallussa.

SAKARI KOIVUNIEMI

KEITTÄMINEN JA KELLARI

Sakke on tunnollinen monitoimimies, joka toimii pääasiassa keittämössä, mutta sukkuloi sukkelasti myös kellarin ja astioinnin välillä. Intoa ja kykyä riittää tuotekehitykseen ja protoiluunkin. Saken hyväntuulinen lauleskelu työn lomassa saa pahimmankin mörököllin hyvälle tuulelle.

OONA KOIVUMAA

ASTIOINTI, LAADUNVARMISTUS

Pieni, mutta nopea pakkaamon päällysnainen huolehtii, että juomamme menevät pulloon, tölkkiin ja kegiin juuri sellaisina, kuin pitääkin. Oona myös vastaa tuotteiden mikrobiologisesta ja teknisestä laadunvalvonnasta, sekä panimon siisteydestä ja järjestyksestä. Oonan valvovan silmän alla ei sottapytyt pärjää.

PEKKA KORPELA

TUOTANNON SUUNNITTELU, KÄYNNISSÄPITO, LAATU

Pekka vastaa tuotantomme suunnittelusta ja tehokkuudesta, laitteiden toimivuudesta sekä laatujärjestelmästämme. Tilanne kuin tilanne, laite kuin laite, Pekka hoitaa homman alta aikayksikön ja olutta virtaa maailmalle juuri sellaisena kuin pitääkin.

JOONAS HARTIKAINEN

SEPAROINTI, ASTIOINTI

Joonas työskentelee oluen separoinnin ja astioinnin parissa lähes kaikissa rooleissa tilanteen ja tarpeen mukaan. Monitoimimiehen itseironia ja musta huumori saattaa itkettää ja naurattaa yhtä aikaa.

JUHO-KALLE PIIPPO

ASTIOINTI

Jaakoppi on pakkaamon luottopakki, joka ei vähästä hätkähdä. Miehen viilipyttymäinen rauhallisuus kiperimmissäkin tilanteissa on osoitus todellisesta zenistä, josta muut voivat vain haaveilla.

JANNE SILTALA

YHTEISÖMANAGERI

Janne on monissa liemissä keitetty veijari, joka huolehtii sosiaalisesta mediastamme, tapahtumistamme ja monipuolisesti muistakin markkinoinnin tehtävistä. Jannen alter ego DJ Peak pyöritti levyjä jo silloin, kun nuorimpien oluthipstereiden äidit vasta opettelivat tanssimaan.

ANNAMARIA RANTAMÖLÖ

KELLARI, ASTIOINTI, KEITTÄMINEN

Ansku vastaa ensisijaisesti käymiskellarimme toiminnasta, mutta kykenee melkein tehtävään kuin tehtävään tilanteen niin vaatiessa. Hyväntuulinen, tehokas ja tarkka nainen on aina halukas oppimaan uutta, pitäen samalla kollegat hereillä haastavilla kysymyksillään.

LEO ANDELIN

PANIMOMESTARI, NEUVONANTAJA

Legendaarinen panimomestari, joka oli avainroolissa Lapin Kullan kehittämisessä 1960-luvulla ja saman reseptin palauttamisessa tuotantoon Lapland Original Lagerina, maailman parhaaksi valittuna kansainvälisenä lageroluena. Entinen tehtaanjohtaja on ikuinen herrasmies ja aktiivinen olutkulttuurin vaalija.

Tornion Panimo logo

TORNION PANIMO OY

Panimonranta 3, 95400 Tornio
Myymälä • Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio

TOIMITUKSET, LASKUTUS JA TIEDUSTELUT

+358 40 644 9666
anu@tornionpanimo.fi

PALAUTELOMAKE

MYYNTI

Heikki Huhtamäki, Pohjois-Suomi
+358 44 977 6716

Petteri Heikkilä, Etelä-Suomi
+358 40 516 4214

tilaukset@tornionpanimo.fi


LASKUTUS

Verkkolaskuosoite: 003709699532
Operaattori: Maventa (003721291126)